La Generalitat haurà de pagar 6.000 euros per un accident a Mollet

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat el recurs d'un particular i condemna a la Generalitat a indemnitzar-lo amb 6.000 euros pels danys materials i les seqüeles d'un accident a causa d'una bassa a la C-17 a Mollet.

Societat

Els fets van ocórrer el 7 d'abril de 2002 quan, segons el recurrent, conduïa per la C-17 direcció Vic i va perdre la tracció del cotxe a causa d'una gran bassa d'aigua en el pas subterrani sota l'estació de Renfe Mollet-Sant Fost. La pèrdua del control el va fer impactar contra el mur, fet que va provocar importants danys en el vehicle i lesions que li han deixat seqüeles.

L'informe dels Mossos d'Esquadra va constatar que s'havia creat una gran bassa pel mal estat de la via, de la qual és titular la Generalitat, ja que no va drenar l'aigua acumulada en el pas subterrani pel mecanisme d'evacuació corresponent. A més, la sentència indica que no hi havia cap senyalització que alertés sobre la bassa, que no es va activar el funcionament automàtic de les bombes d'evacuació, i que, per aquest motiu, es van produir més accidents en aquell punt.

Edicions locals