Josep Masats publica un nou recull d'haikus

L'escriptor Josep Masats presenta dijous a la llibreria L'Illa el seu nou recull poètic, 'Fragments de vidre'. Aquest aplega 235 haikus (versos breus de mètrica japonesa) que fan un recorregut per les vivències de l'autor, nascut a Sant Fost el 1953.

Cultura

"Que si escric aforismes, frases, poemes o sàtires? No, jo m’escric a mi mateix, el meu diari". Amb aquesta cita de Stanislaw Jerzy Lec, Masats obre el seu nou recull poètic. L'escriptor ha comptat en aquesta nova obra amb el pròleg del reputat Joaquim Molas, que defineix el llibre com "un mosaic que, com una baldufa, dóna voltes sobre si mateix, alternant els reflexos més desolats amb els més burlescos".
Les il·lustracions de la portada i la contraportada del llibre, que representen una carta del Tarot, són obra del molletà (establert a Madrid) Josep Cuní i enllacen, si més no estèticament, els Fragment de vidre amb l’anterior El penjat (2004), que va rebre el premi Wirsing. Masats ha publicat altres llibres de poemes, com Llenguatges de colors, amb aquarel·les de Jaume Xicola

Edicions locals