ADIMO segueix treballant per eradicar les barreres arquitectòniques

ADIMO es fixa com a objectiu aconseguir que les portes dels comerços s'obrin sense barreres arquitectòniques. A més, s'iniciarà una campanya contra els conductors que aparquen en zones reservades per a minusvàlids.

Societat

L'associació de disminuïts físics i sensorials de Mollet i Comarca ADIMO en la seva assemblea anual el passat 27 de febrer, va fixar els objectius per a aquests any. En el 2007 ja es van fer reunions amb la regidoria d'Accessibilitat per tal d'eliminar les barreres arquitectòniques a la via pública. L'associació ja ha aconseguit que els nous passos de vianants es construeixin a "cota zero", completament enrasats per facilitar la mobilitat a les persones amb mobilitat reduïda. Enguany ADIMO seguirà treballant perquè es canviïn els passos antics.

Per altra banda, ja han començat les reunions amb la regidoria de Comerç per aconseguir que els nous establiments comercials obrin les portes sense barreres. A més, s'iniciaran els contactes amb Federacions de Discapacitats de l'Estat perquè es canviï la llei i els ajuntaments puguin obligar els comerciants a adequar el local.

Edicions locals