S'ultimen les obres de la plaça Europa

La nova plaça Europa, situada a la cantonada entre Jaume I i carrer La Pau, s'obrirà a la ciutadania en els propers dies, segons explicava la regidora d'Obra Pública, Ester Safont. La voluntat de l'Ajuntament és que sigui un indret de descans.

Societat

Ester Safont indicava a CONTRAPUNT que “resten alguns detalls d’acabats. L’empresa adjudicatària de les obres ha de rectificar alguna cosa, com la conducció de corrent i l'emplaçament de l'arbrat”. Les obres de la plaça Europa han inclós també la reurbanització del tram del carrer La Pau comprès entre avinguda Jaume I i carrer Barcelona, en el qual s'ha retirat l'asfaltat i s'han col·locat baldoses uniformades amb la resta de zona de vianants.
El nou espai públic té l'accés principal des de Jaume I, tot i que també s'hi pot arribar des del carrer La Pau, just a l'extrem de les escales que porten a Jaume I. En un futur, es preveu que un passatge connecti la plaça amb la Rambla.
La licitació de les obres es remunta al 2006. Safont assegura, però, que el retard de les obres ha estat mínim. El pressupost de l'actuació urbanística ha estat d'uns 432.600 euros

Edicions locals