CREA es mulla amb una exposició multidisciplinària

La mostra 'Aigües' recull a La Marineta l'obra d'una dotzena d'artistes molletanes de l'entitat CREA, que dilluns inaugurava les activitats del Dia de la Dona, que recollirà una vintena d'actes durant tot el mes de març.

Cultura

Aigües és el títol de l’exposició que les artistes de l’associació CREA presentaven dilluns a La Marineta en la inauguració dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona. Un terra argilós, passant per una ampolla buida i la imatge d’un peix desorientat; Aigües és una mostra multidisciplinària en què conflueixen escultures, petites instal·lacions i prop d’una dotzena de quadres de diferents tècniques pictòriques. "És una exposició de sensibilització sobre la problemàtica actual però també de la càrrega emocional que té l’aigua", argumenta Carmen Pérez, presidenta de CREA.

Aquesta mostra, per tant, no només tracta l’aigua com a element indispensable per a la vida sinó que també emfasitza el seu caràcter comunicatiu i metafòric. En Aigües han participat les artistes molletanes  Àngela Navarro, Marisa Muñoz, Carmen Pérez, Judith Vizcarra, Sixta Villalba, Encarna Calahorra, Eulàlia Puig, Rosa Garcia, Imma Sánchez, Graciela Parramón i M. Fernanda. La mostra, que acaba el proper 14 de març, es va inaugurar amb l’actuació de la reconeguda titellaire Maga.

Edicions locals