7.000 euros de multa per a tres grafiters

Tres joves grafiters, que van ser detinguts per la Policia Municipal divendres passat, van fer unes 50 pintades a Mollet. Els joves van ser localitzats a la 1 de la matinada pintant als vidres del Club Gran Sant Jordi, a l'avinguda Caldes de Montbuí.

Societat

La incontinència pictòrica els podrà costar una multa de més de 7.000 euros, ja que els agents municipals proposaran l’aplicació de les sancions previstes en l’Ordenança de convivència ciutadana i via pública, que penalitza cada pintada amb una multa de 150 euros, més les despeses per cobrir la feina d’esborrar-les.
En el moment en què feien les pintades, els agents de la Policia Municipal van alertar els joves, que duien una bossa amb diversos pots de pintura en espari i rotuladors permanents amb els quals havien fet diferents símbols i signatures.
La mateixa nit, els agents van detectar pintades molt recents i amb la mateixa signatura a diferents parets i façanes de la rambla Unió, als murs del pont del tren, a la Rambla Nova, al carrer Gaietà Vínzia, al carrer Sant Llorenç i al Comte Urgell. En total una cinquantena repartides per mitja ciutat.

Edicions locals