Neix la versió electrònica de CONTRAPUNT amb informació actualitzada permanentment

CONTRAPUNT posa en marxa la seva versió digital. El diari electrònic d'informació baixvallesana, en el domini www.contrapunt.cat, té la voluntat de ser el referent de la immediatesa de la zona a través dels flaixos informatius.

Societat

En les properes setmanes la web disposarà d’uns filtres que permetran discriminar les informacions per municipi i secció perquè el lector pugui fer una selecció més acurada d’aquelles notícies del seu interès. A més, es posarà en marxa un cercador, l’hemeroteca digital i un servei de subscripció per poder rebre al correu electrònic els titulars informatius de forma diària.
La versió en xarxa de CONTRAPUNT vol ser un instrument de participació i un espai de debat i opinió dels lectors, per això es manté la secció d’enquestes i s’engegarà la possibilitat de poder fer comentaris de les notícies publicades.
La pàgina manté les dades corporatives, a més de la localització, els contactes amb els diferents departaments del mitjà, l’organització i les tarifes publicitàries.

Edicions locals