Emfo introdueix 628 persones en el mercat laboral

L'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (Emfo) va introduir en el mercat laboral 628 persones el 2007. Aquesta és una de les dades de la memòria anual d'Emfo, que l'any passat va atendre 9.994 persones.

Economia

Des del Servei d’Atenció i Assessorament al Ciutadà (SAC-SACE), que pretén ajudar en la recerca de feina, s'han inserit 402 de les 1.519 entrevistades, és a dir un 26,46%, un percentatge lleugerament inferior al registrat l'any 2006, quan a través d'aquest mateix servei, Emfo aconseguia introduir en el mercat de treball el 36% dels entrevistats.
Un altre dels serveis de l'empresa municipal és el Servei d'Itineraris Prelaborals (SIP), en què es dóna atenció especialitzada a persones que tenen dificultats per incorporar-se al món laboral. En aquest cas, es van atendre 219 persones de les quals s'han inserit 131. També destaca la creació de 91 llocs de treball a través de les 52 noves empreses que s'han constituït amb l'assessorament d'Emfo.

El Servei de Formació, en què s'ofereixen cursos tant per a aturats com per a persones ocupades, ha impartit 3.500 hores en 13 accions formatives en les quals han participat 202 alumnes.

La memòria ha estat presentada per l'alcalde, Josep Monràs, el regidor de Treball, Rafael Cabanillas, i la gerent d'Emfo, Maria Nadal Sau.

Edicions locals