Detenen el lladre que robava dins els cotxes al barri d'Estació de França

La Policia detenia la matinada del 5 de gener M.Z., de 31 anys i veí de Canovelles, per la presumpta comissió de 10 delictes de robatori amb força a interior de vehicles, principalment a Estació de França on els veïns ja havien mostrat les seves queixes.

Societat

A l'home, que en el moment de la detenció portava eines per obrir els cotxes i quatre navalles, també se li ha aixecat una proposta de sanció per tinença prohibida d'armes blanques.
Segons fonts de la policia, el cos va incrementar la vigilància nocturna al barri d'Estació de França després que alguns veïns denunciessin robatoris als seus vehicles, els quals trobaven amb els vidres trencats i el pany forçat.
El detingut, amb antecedents per delictes de lesions i contra el patrimoni, va ser inculpat en un primer moment pel robatori a set vehicles a l'Estació de França, però posteriorment la policia va comprovar que, moments abans, havia obert tres cotxes més amb el mateix procediment a Col·legis Nous. L'home ha passat a disposició judicial.

Edicions locals