La quinzena edició de la Nit de l'Esport de Mollet ja té finalistes

Quatre membres del Club Atlètic Mollet s'han col·locat entre els sis finalistes de la Nit de l'Esport de Mollet, que arriba a la 15a edició i que enguany se celebrarà l'1 de febrer al Complex Esportiu de Ca n'Arimon.

Esports

En la categoria masculina els triats són Raül Pérez (Paradise) i Adrià Burriel i Toni Franco (Club Atlètic). En la femenina, Cristina Núñez i Ainara Acevedo (Club Atlètic) i Júlia Marco (Club Patinatge Mollet).

Pel que fa a la categoria de millor equip base hi opten el benjamí de la UE Molletense, el cadet masculí del Club Atlètic Mollet i el juvenil A del CF Mollet UE.

Els centres educatius que es podran emportar el reconeixement de la Nit de l'Esport són l'escola Sant Gervasi, el CEIP Montseny i el CEIP Sant Vicenç. Pel que fa a les empreses, les finalistes són Mollet Auto SA, Sara Lee Marcilla i Franke España.

Cada any la Nit de l'Esport atorga el premi internacional a un esportista de fora de Mollet que hagi destacat en la seva disciplina durant l'any 2007. Els responsables de la 15a edició han decidit reconèixer Maria Vasco, que va guanyar la medalla de bronze en els 20 quilòmetres marxa dels Mundials d’Osaka, al Japó. Vasco té els récords d'Espanya de 5, 10 i 20 quilòmetres marxa en ruta, i els 3.000, 5.000 i 10.000 metres en marxa en pista. A més, és considerada millor esportista catalana 2007.

Edicions locals