Suport al candidat Robert Navarro

El Calderí rebia dimecres a Robert Navarro (Sant Cugat, 1967), un dels candidats per a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Tennis del proper 27 de març.

Esports

Navarro té com a punt del seu programa potenciar el nivell dels formadors a través d'escoles i l'impuls de les competicions entre clubs. També vol apostar pel tennis platja i pel tennis en cadira de rodes. A més, pretén posar en marxa la creació d'un canal de tennis a través d'internet. Un altre dels aspectes pels quals el tennista treballarà, si guanya, és l'àmbit econòmic: es reduiran costos mitjançant els patrocinis i proveïdors i s'impulsaran acords bancaris; i es buscarà una gestió més moderna i transparent.

Entre altres noms de prestigi del tennis català, la candidatura de Navarro compta amb el suport d’Albert Costa, Àlex Corretja i Alberto Berasategui, i es fonamenta en l’objectiu de crear una federació més propera als clubs. En referència a El Calderí, Navarro creu que "és un dels clubs amb més projecció del Vallès".

Edicions locals