Decathlon s'instal·larà al nou barri de la Vinyota

Promosol ha adjudicat la parcel·la d'usos comercials de la Vinyota a Decathlon, dedicada a la venda de material esportiu. La proposta ha guanyat el concurs al qual també es va presentar EuroCarat SL, per instal·lar-hi un Media Markt.

Economia

En el Consell d'Administració de Promoció de Sòl Municipal de Mollet, S.L. (Promosol), celebrat aquest dijous a la tarda, s'ha informat de l'adjudicació de la parcel·la d'usos comercials de la Vinyota a Decathlon. La proposta presentada per aquesta empresa ha resultat guanyadora del concurs convocat per a l'adjudicació d'aquesta parcel·la, en el qual es va presentar també EuroCarat,S.L., per a instal·lar una botiga Media Markt.
Segons l'informe que ha elaborat el Departament de Comerç de l'Ajuntament, es valora com a més positiva per a la ciutat l'oferta de Decathlon, tot i que EuroCarat aporta més quantitat econòmica. El projecte presentat per la firma Decathlon combina un espai de 3.000 metres quadrats dedicat a botiga, amb 4.000 metres quadrats d'instal·lacions esportives, una àrea lúdica infantil i un restaurant.
L'estudi també té en compte que a la ciutat ja existeix una extensa oferta del sector dels electrodomèstics i l'electrònica de consum, cosa que no passa amb el material esportiu. L'estudi calcula que hi ha un major percentatge de molletans que marxen fora de la ciutat a comprar material esportiu que no pas electrodomèstics i electrònica de consum.
La parcel·la d'usos comercials de la Vinyota és una finca d’uns 7.000 metres quadrats de superfície comercial situada a la finca annexa a l’Hotel Sidorme.

Edicions locals