Núria Graham i El petit de Cal Eril, caps de cartell del Brunzit

Martorelles celebrarà el 12 de maig la tercera edició d'aquest festival de música

Cultura

Núria Graham i El petit de Cal Eril, caps de cartell del Brunzit
Núria Graham i El petit de Cal Eril, caps de cartell del Brunzit

Martorelles

El Festival Brunzit de Martorelles celebrarà el proper 12 de maig la seva tercera edició, que comptarà amb diferents estils musicals, com el pop vuitanter de la catalana Núria Graham, el folk-rock i la psicodèlia de El petit de Cal Eril com a caps de cartell.

Els assistents també podran gaudir del pop dels vigatans Est Oest, l’electro-mestís de La Sra. Tomasa, la veu i guitarra de Jordi Lanuza (Inspira), que presenta el seu primer disc en solitari, el funk, house i chill-wave de Tversky, i el pop de la cantautora local Sandra Bautista.

Un cartell que demostra la consolidació d'aquest esdeveniment musical que organitza l’Ajuntament de Martorelles amb la col·laboració del bar La Cúpula.

Com a principals novetats de l’edició d’enguany, destaca la cançó instrumental composada especialment pel Brunzit, que sonarà a tots els impactes publicitaris previs al festival.

El festival es durà a terme al pati de la Masia de Carrencà, un espai verd i històric de Martorelles, i idíl·lic per gaudir de bona música, bon ambient i un bon àpat a la primavera.

Carrencà es dividirà en diverses zones: l’escenari principal, la zona gastronòmica i l'escenari petit. Igual que en les altres dues edicions, el festival aposta per productes de proximitat, de qualitat, ecològics i lliures de transgènics, que cuinarà i servirà el bar La Cúpula.

Per altra banda, les entrades ja estan a la venda al web del festival (brunzit.com) i al Celler de Carrencà, al mateix preu que l'any passat: 8€ l’entrada anticipada i 12€ a taquilla.

Tot plegat es presentarà de manera oficial el proper divendres 13 d’abril al bar La Cúpula de Sant Fost amb l’actuació del grup vallesà i col·laborador del Brunzit PinkPoni, que també presentarà nou EP el mateix dia.

El cartell del brunzit 2018
Pel que fa la imatge d’aquesta tercera edició, ha estat obra de la il·lustradora Aina Desumvila, llicenciada en Belles Arts i veïna de Sant Fost. La idea del disseny del cartell, fet a mà amb cartró i cinta de pintor, vol simbolitzar el caliu, la joventut i l’austeritat del festival.

De fet, a l’edició 2017 l’artista va elaborar una abella, símbol del Brunzit, de cartró a mode de mascota del festival. A partir d’aquí, Desumvila va elaborar la imatge d’aquesta edició.

 

Edicions locals