Ascensos de categoria de la Penya i del Club Escacs

La Penya puja a Preferent i el Club a Segona

Esports

Ascensos de categoria de la Penya i del Club Escacs
Ascensos de categoria de la Penya i del Club Escacs

Mollet del Vallès

La Penya d'Escac Mollet va assolir l'ascens a Preferent 
–la màxima categoria provincial– després de proclamar-se campióna, en la última ronda, del Grup 5 de la Primera Provincial. És el cinquè ascens de categoria que aconsegueix l'equip que, a partir de l'abril, disputarà el campionat absolut de Catalunya. 

Des del club es mostren molt satisfets, ja que han complert els objectius que s'havien marcat per aquesta temporada. "A banda de l'ascens, volíem mantenir la categoria del segon equip i que els jugadors més joves adquirissin experiència". 
Per la seva banda, l'equip D del  Club Escacs Mollet va aconseguir l'ascens a Segona Provincial, després de guanyar al Calldetenes-Vic –per 0 a 4 amb incompareixença de dos jugadors– i acabar la lliga invicte.

Derrota del primer equip
L'equip A del Club Escacs no va poder seguir amb la ratxa de victòries ja que es va veure frenat per l'Escola d'Escacs de Barcelona, amb qui van perdre per un incontestable 2 a 8, i en que només van puntuar, per part dels Molletans, Alan Pichot –que va guanyar la seva partida– i Adrien Demuth i Pere Garriga –que van signar unes taules cada un–El conjunt és quart de la Fase Final de la Divisió d'Honor Catalana

Edicions locals