Cristian Medrano, candidat a secretari general de Podem Catalunya

Vuit molletans més són candidats al consell ciutadà autonòmic, màxim òrgan de direcció del partit

Política

Cristian Medrano
Cristian Medrano

Mollet del Vallès

El molletà Cristian Medrano és candidat a la secretaria general de Podem Catalunya. Medrano, de 25 anys i graduat en Administració i Direcció d'Empreses, forma part d'una candidatura independent que pretén disputar la secretaria general a Xavier Domènech durant la tercera assemblea general de la formació que s’està duent a terme aquests dies.

A més de la candidatura de Medrano, els regidors de Podem de Mollet Xavier Buzón, Alberto Murillo i Núria Muñoz són candidats al consell ciutadà autonòmic de Podem Catalunya que s'ha de renovar els pròxims dies en el marc de la tercera assemblea general de la formació i que ha de servir per fixar la direcció del partit.

Igualment, també formen part de la mateixa candidatura –En Catalunya Podemos– els molletans Mercè Medina, Raquel Gendrau, Santiago Cortés, Manel Andero i Susana González.

Per a la candidatura En Catalunya Podemos, "és vital conservar l'essència i l'ADN de Podem i evitar-ne la dissolució entre altres partits que defensen projectes diferents al que va donar vida a Podem; no només perquè es perden els nostres principis, sinó perquè constatem que no funcionen electoralment".

Altres candidatures

Una altra de les candidatures al consell ciutadà autonòmic, Entre Totes Podem, està formada en bona part per membres del cercle de Sant Fost, com Alberto Bastida, Gemma Ferrer, Iván Docón, Josefina Caro –exregidora del PSC a Sant Fost–, Asunción Celma –vinculada antigament a CiU– i Francisco Hervás, a més de Guillermo Álvarez, també de Sant Fost, que aspirar a ocupar la secretaria general del partit.

I la llagostenca Mercè Benages forma part d'una altra candidatura, Som Podem Catalunya, encapçalada per Noelia Bail.

L’elecció del nou consell ciutadà autonòmic, del secretari general i dels integrants de la comissió de garanties tindrà lloc de manera presencial i telemàtica del 5 al 9 d’abril entre els inscrits per participar en l’assemblea, i l’11 d’abril es coneixeran els resultats.

 

Edicions locals