A punt els actes del 75è aniversari del CB Mollet

El calendari de 2018 estarà farcit d'activitats per commemorar l'efemèride

Esports

Imatge 75è aniversari CB Mollet
Imatge 75è aniversari CB Mollet

El Club de Bàsquet Mollet va presentar ahir al vespre, a l’ajuntament, les activitats que duran a terme al llarg d’aquest 2018 per commemorar el 75è aniversari de l’entitat (que es va fundar l’1 d’octubre de 1943).

Entre els diferents actes, destaquen el Torneig de 3X3 i el Primer Campionat de 2 Ball, que convertirà Mollet en la primera ciutat catalana en organitzar aquest tipus de torneig, o una exposició de la història del club.

En els partits que els diferents equips de l’entitat juguin el cap de setmana del 6 d’octubre, els jugadors i jugadores saltaran al camp vestits amb una camiseta commemorativa, que serà, com a característica especial, de màniga curta.

Durant l’acte de presentació, el president de l’entitat, Carlos Nuez, va voler agrair “el suport de la ciutat al llarg d’aquests anys” i va afegir que “més enllà del caire competitiu que comporta aquest esport, des del club sempre hem tingut clar que la prioritat havia de ser la formació, l’esport de base”.

De la seva banda, Josep Monràs, alcalde de Mollet, va confirmar el compromís de l’ajuntament de cobrir la pista exterior del Pavelló Municipal Plana Lledó “que preveiem que estarà a punt de cara a la propera temporada” i, mentre durin les obres, “estarem en permanent coordinació amb el Club per tal de minimitzar les afectacions que puguin provocar en el seu dia a dia”. També va voler recordar les figures de “Jaime Español, Pep Garriga i Antoni Viladomiu, tres pilars de la història d’un club que ha arribat fins aquí gràcies a ells i a un nombrós grup de persones que de forma desinteressada han contribuït a consolidar l’entitat i, de retruc, el bàsquet a Mollet”.

Edicions locals