Nerea, a per les semifinals de ‘La Voz Kids’

La cantant paretana, de 15 anys, es juga aquesta nit el pas a la següent ronda del popular concurs televisiu

Cultura

Nerea González durant una actuació anterior
Nerea González durant una actuació anterior

Jaume Ribell

Penúltim pas: si la cantant paretana Nerea González pasa de ronda, estarà classificada per les semifinals del popular programa televisiu La Voz Kids. La jove, que tot just ahir diumenge complia 15 anys, estudia 3er d’ESO al Sant Gervasi de Mollet i cursa estudis de cant, piano i saxo al CEM Maria Grever de Parets.

Nerea assajant la cançò amb la que va passar la darrera ronda amb companys del CEM Maria Grever de Parets.

 

Aquesta nit (Tele 5, 22:00 hores) és el torn de Nerea a les anomenades ‘batalles’, on els tres participants de cadascun dels tres professors (Rosario, Antonio Orozco i Melendi, el de Nerea) competeixen entre ells per ser a semifinals.

“Ella ho està portant molt bé, està molt contenta amb aquesta oportunitat, passi el que passi avui”, assegura la mare de la concursant, Marian Hernández. I es que el camí fins aquí ha estat llarg: “Els primers càstings a Barcelona van ser l’any passat. Després ja van començar a Madrid. I des d’aleshores ha mostrat molta maduresa. Clar que, que t’ha de dir la seva mare, oi? –riu-. Però la veritat és que sí, té el cap molt ben moblat, No té ni xarxes social”, apunta.

La importància de la formació

Nerea porta estudiant música “des dels 7 ó 8 anys” a Mollet, però després de guanyar el certamen Talent Parets organitzat per l’Ajuntament, va rebre una beca pel Centre d’Estudis Musicals Maria Grever de la població. “És un gran reconeixement pel centre”, afirma el seu director, Ernesto Briceño, que afegeix que "cal tenir un talent natural, però aquest talent cal educar-lo i formar-lo”.

Per això recalca que en aquests casos, treballen molt el fet que “baixin dels núvols, perquè aquest programa no deixa de ser un reallity show. I com a tal, té coses bones però també dolentes”. Per Briceño, el més important és aprendre a gestionar les emocions, per que son molt joves. I cal que també en sàpiga la família. Sempre ens quedem amb les coses bones que es poden aprendre d’aquest tipus d’experiències”.

I parla en plural en referència a Beatriz Nieto, d’11 anys i també de Parets i alumna del Maria Grever, i que no va passar a la següent fase com sí va fer Nerea. De moment, de ben segur que aquesta nit, tots i totes estaran pendents de la televisió...

 

Edicions locals