Premi a la Fundació Sociosanitària Mollet per l'atenció a la dependència

El guardó es lliurava aquest dimecres al vespre al Palau de la Música

Societat

A la imatge, el director de l’àrea sociosanitària i de dependència de l’FSM, Joan Solà, en el moment de rebre el guardó
A la imatge, el director de l’àrea sociosanitària i de dependència de l’FSM, Joan Solà, en el moment de rebre el guardó

Mollet del Vallès

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha estat guardonada amb el premi Fundació Avedis Donabedian (FAD) a l'excel·lència en qualitat en l’atenció sociosanitària i a les persones amb dependència, patrocinat en aquesta categoria per Fundació Unió Catalana d’Hospitals. L'entrega dels Premis Avedis Donabedian 2018 va tenir lloc ahir al vespre al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Aquest premi reconeix "la millora contínua en la qualitat assistencial" de l’FSM en l’atenció que s’ofereix tant a l’Hospital Sociosanitari com en l’àmbit de la dependència a la Residència Santa Rosa i Residència Pedra Serrada de Parets, ambdues destinades a les persones grans, així com a la Residència La Vinyota per a persones amb discapacitat intel·lectual. L’FSM compta ja amb el segell institucional d’excel·lència EFQM 400+ i la gestió en l’àmbit residencial de l’FSM va obtenir la certificació ISO 9001 en Qualitat l’any 2015.

Els Premis de la Fundació Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitàries tenen com a objectiu reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Edicions locals