La pluja no va aturar la 12a edició de la MITMO

Només es van haver de suspendre el 10% d'espectacles previstos

Cultura

Els 'Óssos del Pirineu' van protagonitzar un dels actes centrals de la MITMO
Els 'Óssos del Pirineu' van protagonitzar un dels actes centrals de la MITMO | Ajuntament de Mollet

El cap de setmana es va celebrar la 12a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO). I tot i que la mostra va estar passada per aigua -va ploure divendres i dissabte-, des de l'Ajuntament asseguren que es va registrar "un èxit rotund de participació i visitants".

Prova d'això és que es van exhaurir les entrades per a tots els passis infantils.

Per la seva banda, les pluges de divendres i dissabte van voler ser protagonistes i van fer que se suspenguessin alguns espectacles. Però la xifra va ser només del 10%, ja que els espectacles que estaven previstos que es fessin a la plaça Prat de la Riba i a la plaça Catalunya es van reubicar al Mercat Vell i a la plaça Prat de la Riba respectivament.

Per últim, diumenge al migdia, com cada any, va ser el moment del cap de setmana amb més afluència de públic. El centre de la ciutat va omplir-se de visitants, coincidint amb l’espectacle itinerant de gran format, que aquesta edició va anar a càrrec de Tutatis Produccions Teatrals amb Óssos del Pirineu acompanyats pel Mollet Mullat, la mascota de la MITMO.

Tot seguit, l’escenari de Prat de la Riba va rebre la visita del presentador de TV3 Rafel Vives, del programa Ja t’ho faràs, que dissabte va emetre un reportatge sobre la companyia Galiot Teatre, organitzadora de la Mostra juntament amb l’Ajuntament de Mollet.

Edicions locals