La Diputació invertirà 300.000 euros en la millora d'equipaments municipals

Aquest any es durà a terme, entre d'altres, la substitució dels ascensors de Can Mulà i del Mercat Municipal

Societat

EL Mercat Municipal substituirà l'ascensor principal
EL Mercat Municipal substituirà l'ascensor principal

Mollet del Vallès

La Diputació de Barcelona ha concedit un ajut de 298.855 euros a Mollet del Vallès per a la millora general de diversos equipaments municipals. Les subvencions seran concedides entre els anys 2018 i 2019, i abastaran equipaments bibliotecaris, educatius, d'edificis singulars i elements patrimonials i de mercats.

Les subvencions formen part d'un ampli programa d'ajuts de la Diputació, valorat en 30 milions d’euros, per ajudar els governs locals a reformar, millorar i mantenir els equipaments municipals. El pla, impulsat entre aquest 2018 i l’any que ve, s’incorpora dins del Pla Xarxa de Governs Locals de la Diputació.

En el cas de Mollet, la Diputació invertirà 35.096 euros aquest any a substituir l'ascensor de la biblioteca de Can Mulà, així com 50.000 euros més, durant el 2019, a renovar els tancaments i les finestres de la biblioteca.

Durant aquest any també s'invertiran 50.000 euros en la substitució massiva de fluorescents a l'escola Col·legis Nous; així com l'any que ve també se substituirà tota la il·luminació, actualment de fluorescents, de l'Escola del Bosc, també amb una inversió de 50.000 euros.

Una altra inversió serà per substituir la teulada de la Casa Abelló, que comptarà amb una aportació total de 81.285 euros –57.470 durant aquest any i 23.815 durant l'any que ve–.

Finalment, durant aquest any també està previst substituir l'ascensor principal del Mercat Municipal, una actuació que comptarà amb una subvenció de 32.474 euros per part de la Diputació.

Edicions locals