Tornen al Jardinet del Casal els espectacles infantils del Petit Casal

Seran tres espectacles familiars els diumenges al matí al preu de vuit euros

Cultura

Tornen al Jardinet del Casal els espectacles infantils del Petit Casal
Tornen al Jardinet del Casal els espectacles infantils del Petit Casal

Mollet del Vallès

El Petit Casal, el cicle de cultura infantil que l'any passat va engegar el Casal Cultural de Mollet, torna aquesta primavera amb la seva segona edició. En aquesta ocasió el cicle aposta per consolidar les actuacions dels artistes locals que fan música i cultura per als nens i nenes.

Aquesta vegada, però, les tres sessions del Petit Casal tindran lloc al Jardinet del Casal (ronda Can Fàbregas, 5) i, per tant, a l'aire lliure. Amb aquesta segona edició l'aposta del Casal per la cultura infantil es consolida i aporta a la ciutat una programació anual estable.

El preu tornarà a ser de 8 euros per família i al final de cada espectacle s'oferirà un piscolabis per als nens i per als grans.

El primer espectacle del cicle serà diumenge 22 d'abril (11 h) al Jardinet, i anirà a càrrec d'Oriol Bargalló, que presentarà el muntatge Amanida de Mainada, per a petits i no tant petits, ple de cançons i danses participatives.

El segon espectacle està previst per al diumenge 13 de maig (11 h) al Jardinet. Serà amb Faustí el rondallaire, un espectacle que explica "històries per viure i contes per somniar".

Finalment, el diumenge 3 de juny (11 h) tindrà lloc el darrer espectacle del cicle, amb La Belluga, un grup d'animació infantil que, a través de les seves danses i cançons, fa que tan petits com grans gaudeixin de la música i ballin sense parar.

 

Edicions locals