Concorreguda diada de Sant Jordi a Mollet

Desenes de parades de llibres i roses omplen la Rambla

Cultura

Concorreguda diada de Sant Jordi a Mollet
Concorreguda diada de Sant Jordi a Mollet

Mollet del Vallès

Milers de persones van gaudir aquest dilluns de la diada de Sant Jordi a Mollet. Des de bon matí, desenes de parades de llibres i roses van ocupar la rambla, per on van passejar molts veïns de la ciutat i entorn durant tot el dia. Un bon grapat d’entitats també van col·laborar a fer d’aquesta diada una de les festes més participades de la ciutat.

La jornada va comptar amb una vintena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per diverses entitats de la ciutat, que culminaran aquest dissabte amb el tradicional lliurament de premis del certamen literari de Sant Jordi que organitzen conjuntament l’Associació Cultural 7 Plomes i l’Ajuntament i que es durà a terme al Centre Cultural La Marineta.

Entre les activitats d’aquests dies s’ha pogut gaudir d’una exposició de poesia visual del Punt Jove al Centre Cívic L’Era i a la Biblioteca Can Mulà. Tallers infantils, un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música i Dansa, amb l’orquestra de Cambra Juvenil i la Jove Orquestra de Cambra Broadway’s Suite; un concert de cant coral a l’Església o l’actuació castellera a Prat de la Riba dels Castellers de Mollet i els Manyacs de Parets.

També dilluns hi va haver diverses activitats i concursos, tallers infantils, el lliurament de diversos premis literaris, així com el de l’Estenedor del servei Local de Català, una concorreguda audició de sardanes amb la cobla Mediterrània i el 10è Concurs de Petons a la Rambla, que organitza el Casal Cultural.

Com a novetat d’aquesta edició, Creu Roja ha venut llibres de segona mà i destinarà els fons recaptats a comprar aliments per a la població més vulnerable de la comarca.

 

Edicions locals