L'Ajuntament atorga 140 noves bonificacions d'aigua i residus el primer trimestre de 2018

El consistori ha ampliat les bonificacions vinculades a l'ús de la deixalleria

Societat

Durant el primer trimestre de 2018, l'Ajuntament de Mollet ha atorgat més de 140 noves bonificacions i ajuts a la taxa d’aigua i residus. També aquest any s’han ampliat les subvencions per l’ús de la deixalleria en relació a l’ús que se’n faci.

Pel que fa les bonificacions i ajuts vinculades a la taxa d’aigua i residus municipals, aquestes s’atorguen per criteris de renda i també en base a la llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica.

Les sol·licituds de bonificacions es poden presentar al llarg de l’any. En cas que es compleixin els requisits, i ser aprovades, es podrà gaudir de la bonificació en la facturació del mateix trimestre en el què s’hagi sol·licitat.

Ús de la deixalleria

Aquest 2018, 34 contribuents gaudiran d’una reducció del 10% de la quota de la taxa de recollida de residus municipals per haver fet un mínim de 5 usos de la deixalleria durant el 2017. Per tal de seguir motivant els comportaments de caire ambiental portant els residus als punts nets, l’Ajuntament també ha ampliat per aquest 2018 les subvencions per l’ús de la deixalleria. Així, els molletans es podran beneficiar de diferents estalvis segons els usos:estalvi d’un 10% de la quota, si es fa un mínim de 5 usos; del 15%, si es fa un mínim de 10 usos; un 20%, si es fa un mínim de 15 usos.

El termini per presentar el documentació que acredita l’ús de la deixalleria i dóna dret a la percepció de l’ajut és el 31 de desembre de 2018.

Edicions locals