La Tramolla organitza l'Estiu Escènic per a infants, joves i adults

Compta amb una programació amb modalitats ben diverses

Cultura

La Tramolla organitza l'Estiu Escènic per a infants, joves i adults
La Tramolla organitza l'Estiu Escènic per a infants, joves i adults

L’escola de dansa i teatre La Tramolla de Mollet torna a organitzar l’Estiu Escènic És el quart cicle d’intensius d’arts escèniques dirigit a nens i nenes, joves i adults. Enguany serà del 25 de juny al 27 de juliol, hi haurà tallers als matins (de 9 h a 12.30 h) per a infants d'entre 4 i 11 anys, i a les tardes i els caps de setmana estaran reservades per als joves i adults.

El cicle que engegarà a l'estiu ofereix la possibilitat de descobrir i ampliar la formació en diverses disciplines escèniques de la mà d’un equip de professors i professores especialistes, tots ells amb àmplia experiència i trajectòria tant en el camp artístic com en el pedagògic.

Durant les cinc setmanes del cicle hi haurà tallers de teatre a càrrec de Ferran Jiménez, teatre musical amb Xavi Navarro, dansa contemporània amb Nura Pinto, hip-hop amb Nita, breakdance amb Artis, dansa jazz amb Muriel Pasqual, dansa creativa amb Iolanda Moya, titelles amb Borja Nieto, teatre de carrer amb Clara Algaba, i bombolles i transparències amb Adrià Viñas.

Pel que fa als preus, les matrícules formalitzades abans del 15 de maig tindran un 15% de descompte addicional, i les que es facin abans de l’1 de juny, un 10%.

A més, també hi ha altres paquets de descompte que beneficiaran els alumnes que s'apuntin a més activitats. La reducció de preu pot arribar fins al 45%.

Exposició de Ricard Mira a Can Gomà

Pel que fa als esdeveniments més pròxims, dissabte se celebren els darrers actes del Dia Internacional de la Dansa a Mollet, i l'artista martorellenc Ricard Mira, amb motiu de la diada, inaugurarà a Can Gomà l'escultura Olga ballant. Serà a les 19 h. Abans, des de les 17.30 h, hi haurà una masterclass de dansa-teatre a càrrec de la companyia Mar Gómez, i a les 19.30 h començaran els espectacles de teatre dansa: Helado al vino i Brisa.

Edicions locals