Iceta defensa la bona gestió dels governs socialistes als ajuntaments

El primer secretari del PSC presidia dissabte la Festa de la Rosa del Vallès Oriental

Política

Miquel Iceta amb alcaldes socialistes de la comarca
Miquel Iceta amb alcaldes socialistes de la comarca

Montmeló, Baix Vallès

El primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, va presidir dissabte la tradicional Festa del Rosa del Vallès Oriental que es va celebrar a Montmeló. En el seu discurs, Iceta va defensar la bona gestió dels governs socialistes als ajuntaments.

La pluja va obligar a traslladar l'escenari de la Festa de la Rosa de la plaça de la Quintana, on estava prevista, al pavelló de l'Escola Pau Casals, on es van aplegar càrrecs i militants del PSC de tota la comarca.

A poc més d'un any de la celebració de les eleccions municipals, Iceta va voler centrar molt el seu discurs en els comicis locals a una comarca on, malgrat els socialistes han perdut força en els darrers anys, encara mantenen gairebé una desena d'alcaldies, de les quals, bastions com Mollet i Granollers. "Els governs municipals del PSC són garantia de bona gestió, polítiques socials i progrés a cada municipi", assegurava el primer secretari socialista.

Iceta va acusar altres partits de "vendre fum" mentre els socialistes "aportem realitats". En aquest sentit indicava que hi ha qui "vol convertir les eleccions municipals en una altra cosa. Nosaltres volem que siguin l'escenari d'un debat sobre ciutats i pobles, amb oferta de propostes concretes... Aquí no s'hi val especular", deia.

Iceta defensava que el PSC és "l'esperança, perquè nosaltres sabem la història i volem respecte, escoltar les altres opinions però, també que se'n escolti amb respecte", deia.

En l'acte també van prendre la paraula altres càrrecs socialistes de la comarca com el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, qui va agrair a la militància la seva "fidelitat".

Edicions locals