A concurs l'obra per cobrir la pista exterior de Plana Lledó

La instal·lació de la coberta, que cobrirà una superfície d'uns 620 m2, tindrà un termini d'execució de cinc mesos

Societat

La pista que es cobrirà és annexa al pavelló
La pista que es cobrirà és annexa al pavelló

Mollet del Vallès

L'Ajuntament de Mollet ha tret a concurs públic l'execució de les obres per cobrir la pista poliesportiva annexa al pavelló de la Plana Lledó, una actuació inclosa en el Pla d'Actuació Municipal 2016-2019 i que, segons les previsions del mateix Ajuntament, podria estar enllestida perquè el Club Bàsquet Mollet (CBM), usuari de l'espai, la pugui fer servir la propera temporada.

L'Ajuntament ha licitat l'execució del projecte, que té un pressupost de 391.041,08 € (IVA inclòs). Al voltant del Pavelló de Plana Lledó hi ha un espai exterior amb dues pistes poliesportives i s'actuarà sobre la pista que limita amb la Rambla Unió i el carrer Ferrocarril.

Actualment hi ha una petita construcció adossada al pavelló que conté la caldera i que s’enderrocarà i es traslladarà a la façana del pavelló que limita amb el carrer Ferrocarril, cosa que permetre així el desplaçament de la pista existent.

La coberta cobrirà una superfície d'uns 620 metres quadrats i que hauran d'incloure una pista reglamentària (28 x 15 metres), i dues pistes transversals d’entrenament. El termini d'execució de les obres és de cinc mesos.

Aquest és un dels projectes que l'equip de govern va anunciar al Pla d'Actuació Municipal 2016-2019 per ampliar l’oferta esportiva a la ciutat i una de les demandes històriques reivindicades pel Club Bàsquet Mollet, que fa servir les pistes exteriors per a entrenaments de diverses categories del club.

En la presentació dels actes del 75è aniversari del club, a principis d'abril, l'alcalde, Josep Monràs, confirmava el compromís per cobrir la pista i apuntava que la previsió és que "estigui a punt de cara a la propera temporada” i, mentre durin les obres, “estarem en permanent coordinació amb el club per tal de minimitzar les afectacions que puguin provocar en el seu dia a dia”.

Edicions locals