Alumnes del Sant Gervasi guanyen el premi estatal Euroscola

El concurs, que ha premiat un equip de cada comunitat autònoma, tractava el patrimoni cultural europeu

Societat

Alumnes del Sant Gervasi guanyen el premi estatal Euroscola
Alumnes del Sant Gervasi guanyen el premi estatal Euroscola

Mollet del Vallès

Un equip format per alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi han estat els guanyadors del concurs Euroscola 2018, juntament amb 14 equips d’altres comunitats autònomes. En la seva 24a edició, el concurs ha comptat amb 240 equips participants.

Enguany, el concurs Euroscola s’ha desenvolupat sota el tema de L’any europeu del patrimoni cultural i els alumnes havien d’editar i produir un vídeo en el qual s’hi reflectissin aspectes relacionats amb el patrimoni cultural.

 

El premi ha estat atorgat per un jurat format per un representant de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya, un representant de la Representació d’Espanya de la Comissió Europea, un representant de la Secretaria d’Estat per a la UE i un representant de la Secretaria d’Estat de Cultura. Aquest jurat atorga un premi per a cadascuna de les comunitats autònomes d’Espanya.

Els guanyadors del concurs viatjaran a Estrasburg per a conèixer la seu del Parlament Europeu i per a participar amb joves de tots els països de la Unió Europea, en una jornada de simulació del Parlament Europeu per a joves.

Edicions locals