L'oferta d'escoles bressol municipal a Mollet cobreix el 72% de les sol·licituds

S'hi han presentat 203 sol·licituds per a les 147 places ofertades als tres centres públics de la ciutat

Societat

Un cop tancat el període de preinscripcions a les tres escoles bressol municipals de Mollet, l'oferta de places als centres ha aconseguit cobrir de manera provisional el 72% de les sol·licituds presentades.

El període de preinscripció es va acabar el dilluns 14 de maig i s’hi han presentat 203 sol·licituds per a les 147 places lliures a les escoles Els Pinetons, la Xarranca i La Filadora. Per tant, hi ha hagut 56 sol·licituds més que el nombre de places que s’han ofert. "Això no significa que hi hagi 56 famílies que s’hagin de quedar sense plaça per al seu fill o filla perquè no tothom que fa la preinscripció acaba formalitzant la matrícula", apunten fonts de l'Ajuntament.

Tancat ja el període de preinscripcions, les places s’atorgaran a les famílies amb major puntuació, segons els barems per poder optar a una plaça municipal. En els casos d’empat es farà un sorteig.

El 29 de maig es publicarà la llista definitiva d’admesos i de l’11 al 27 de juny es faran les matriculacions, a les escoles bressol. Com a novetat d’aquest any, les famílies dels infants admesos que vulguin que se’ls apliqui la tarifació social, caldrà que presentin les dades econòmiques de l’any 2017 a l’OAC entre el 29 de maig i el 5 de juny. Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament o trucar a l’Institut Municipal d’Educació 93 563 51 25.

Les escoles bressol municipals començaran el curs 2018-2019 el 6 de setembre.

Edicions locals