El 77% dels accidents dels quatre primers mesos de l'any a Mollet han estat sense ferits

El nombre de sinistres de trànsit registrats al nucli urbà continua la tendència a la baixa

Societat

El 77% dels accidents dels quatre primers mesos de l'any a Mollet han estat sense ferits
El 77% dels accidents dels quatre primers mesos de l'any a Mollet han estat sense ferits

Mollet del Vallès

Tres de cada quatre accidents ocorreguts al nucli urbà de Mollet en els primers quatre mesos d'aquest any no han provocat ferits. Dels 112 registrats, 86 no han causat ferits.

A més, entre gener i abril, els accidents de trànsit a Mollet s’han reduït respecte al mateix període dels dos anys anteriors. Així, al 2016, durant els quatre primers mesos, hi van haver 118 accidents, al 2017 115 i aquest any 112. Pel que fa els accidents mortals, des de 2007, no hi ha hagut cap mort en accident de trànsit al casc urbà de Mollet.

Aquesta dada manté la tendència a la baixa del nombre d’accidents en els darrers anys on, des de 2007, no hi ha hagut cap accident mortal. La manca d’atenció, les infraccions i el consum d’alcohol i drogues segueixen sent les causes principals, segons informen fonts municipals. En referència al tipus també es manté com el més comú la col·lisió lateral.

Segons les dades de la Policia Municipal facilitades per l'Ajuntament, la ciutat no registra cap punt negre pel que fa a la sinistralitat ja que "en cap punt de la ciutat s’han donat 9 accidents". Amb tot, segons el balanç de dades de 2017,  existeixen tres trams on la concentració d'accidents és més alta malgrat existir sistemes de control de càmeres als semàfors: la cruïlla d'avinguda Llibertat amb carretera de Badalona, la d'avinguda Gaudí amb carrer Can Flequer i el tram davant de l'IES Mollet, entre la benzinera i el semàfor.

Edicions locals