Es fa viral el cas de la molletana a qui li roben el portàtil amb el Treball de Fi de Grau, i no guardava còpia

El tweet de la Laura Villar ja ha rebut més de 5.000 comparticions

Societat

Així ha quedat el cotxe | @lauravilli27
Així ha quedat el cotxe | @lauravilli27

La molletana Laura Villar, estudiant d’enginyeria biomèdic, ha denunciat aquest dimarts al vespre a través de les xarxes que li han trencat els vidres del cotxe i li han robat el portàtil –que hi tenia a dins– al carrer Ramon Llull de Sant Adrià del Besòs, al barri de La Mina.

El que més lamenta Villar és que tenia tot el material del Treball de Fi de Grau a l'ordinador, no tenia còpia de seguretat i l'ha d'entregar d'aquí a 15 dies. Sí que té, però, una versió entregada al tutor fa un mes, amb 50 pàgines menys del document que guardava el portàtil.

És per això que la molletana ha demanat la màxima difusió "per si hi ha una remota possibilitat de trobar-lo". Ja ha denunciat el cas als Mossos i està "pendent de Wallapop i plataformes de vents de segona mà", per si el venen. El cas s'ha fet viral a les xarxes amb més de 5.000 comparticions i tota mena de comentaris: per una banda, els de suport i consells per esgotar totes les possibilitats de recuperar el portàtil amb el TFG; i per l'altra, usuaris que no entenien que no guardés cap còpia de seguretat enlloc.

Aquest dimecres al voltant de les 18.30 h, l'afectada ha anunciat que la Plataforma d'Educació Social La Mina-Salesians Sant Jordi ha trobat la motxilla amb totes les seves pertinences, a excepció de l'ordinador.

 

Edicions locals