Es lliuren els diplomes del curs d’auxiliar de magatzem de Treball als Barris

EMFO ofereix aquesta formació als residents de Plana Lledó amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels participants

Economia

Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO)
Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO)

Mollet del Vallès

El regidor d’Ocupació de Mollet, Raúl Broto, lliurarà aquest dimarts els diplomes del curs d’auxiliar de magatzem a les 19 persones que han finalitzat el curs i han obtingut diferents carnets de carretoner. L'Ajuntament, a través de l'EMFO, ofereix aquesta formació als residents del barri de Plana Lledó amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels seus participants.

Dels 20 residents del barri de Plana Lledó de Mollet que han participat en el curs d’auxiliar de magatzem, 19 l’han finalitzat cobrint les 100 hores de formació.

Alguns dels participants a la formació d’auxiliar de magatzem estan realitzant formació en prevenció de riscos laborals i han realitzat altres formacions en el marc de Treball als barris, com ara el curs de competències professionals o d’alfabetització digital. De moment, tres persones han trobat feina.

Les accions que ofereix aquest programa estan subvencionades des del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançades pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Edicions locals