El barri Plana Lledó de Mollet es vesteix de festa

El pati de l'escola Joan Salvat Papasseit acollirà bona part de les activitats

Cultura

El barri Plana Lledó de Mollet es vesteix de festa
El barri Plana Lledó de Mollet es vesteix de festa

Dissabte se celebra la Festa del barri Plana Lledó de Mollet amb activitats ben diverses. La cercavila, que sortirà de la plaça Joan Miró a les 10 h, engegarà la programació.

Hi participaran les colles dels Torrats i els Morats amb el Moll Fer i la Teca. Les colles també muntaran jocs infantils (11.15 h) al pati de l'escola Joan Salvat Papasseit, on tindran lloc tota la resta d'activitats del dia. El Grupo Choffers traurà un canó d'escuma per a tots els públics (12.15 h). I a les 14 h serà el torn de la paella popular –inclou pa, vi, gelat i copa– a càrrec de Serveis Integrals de Càtering.

A la tarda arribaran les actuacions de flamenc de Carmen López de l'Associació de Veïns (AV) Plana Lledó (18.30 h), del grup Hip Hop SQS Team (19 h) i del grup de country de l'AV Plana Lledó (19.15 h). A les 19.35 h es farà el tradicional sorteig del pernil i després La Tramolla portarà tres espectacles diferents: un de dansa contemporània –La Petita Companyia, a les 19.45 h–, un de teatre musical –Hores d'Amor, a les 20 h– i un de hip hop –Mad Goats, a les 20.25 h–.

Amb motiu de la Festa del barri Plana Lledó, el Síndic Personer de Mollet, Lluís Martínez Camps, visitarà dimarts (18 h) el local de l'AV Plana Lledó –al carrer Agricultura– i divendres vinent (18 h) es projectarà al mateix local la pel·lícula La Maternitat d'Elna.

Edicions locals