Una jove molletana engega el Circus Festival

Es tracta d'un treball de classe de l'EIP Bcn

Cultura

Una jove molletana engega el Circus Festival
Una jove molletana engega el Circus Festival

Dotze alumnes –11 noies i 1 noi– que cursen la carrera de Producció i organització d'esdeveniments a l'Escola Internacional de Protocol de Barcelona, munten aquest divendres el Circus Festival al carrer Sant Francesc de Santa Rosa, un esdeveniment per a petits, joves i grans.

Es tracta d'un treball final d'una assignatura, amb la qual havien de posar en pràctica la matèria treballada a l'aula. El Circus Festival es fa a Santa Rosa, ja que una de les creadores, Marina Fernández, és molletana i membre de l'Associació de Veïns (AV) Santa Rosa.

Circus Festival es dividirà en dos blocs. El primer, de 18 h a 20 h, es dedicarà als més petits, però amb activitats que també podrà gaudir tothom: actuacions de ball, zumba i –el que dóna nom al festival– activitats i actuacions de circ i carnaval. I el segon bloc el protagonitzaran els concerts, de 20.30 h a 1 h. Els primers a posar la música seran dues actuacions acústiques i tot seguit hi passaran per l'escenari els grups Santa Salut (21 h), Flashy Ice Cream (21.30 h), Lasjotas (22 h) i 31Fam (22.40 h). De 23 h a 1 h, dj Daaz tancarà la festa.

Més enllà d'aquestes activitats, el carrer Sant Francesc –que es tallarà al trànsit– estarà ambientat amb decoracions circenses i s'hi podran trobar foodtracks –amb pinxos, dònuts o crepes– i barres de bar on comprar begudes. Hi col·laboren en tot plegat l'AV Santa Rosa, la colla Morada i l'Ajuntament de Mollet.

Edicions locals