Els productes de km 0, protagonistes a la fira gurmet

L'oferta gastronòmica local s'exposarà a l'entorn de la rambla Balmes, carrer Barcelona i Prat de la Riba

Economia

Més d'un centenar de parades ocuparan el centre de la ciutat
Més d'un centenar de parades ocuparan el centre de la ciutat

Mollet del Vallès, Baix Vallès

La sisena edició de Mollet és Fira estarà marcada per una elevada participació de comerços i serveis de la ciutat, a l'entorn del 21% dels 1.600 que hi ha registrats a Mollet.

Durant el primer cap de setmana, més enllà de la quarantena d'estands relacionats amb el món del motor, també es preveu que unes 115 parades de productes i establiments relacionats amb l'alimentació s'instal·lin a l'entorn del carrer Barcelona, plaça Prat de la Riba i la rambla Balmes, dissabte i diumenge d'11 a 21 h.

En aquesta ocasió, segons la regidora de Comerç Mercè Pérez, tindrà "un especial protagonisme el sector agroalimentari i els productes de la terra, de km 0", tot i que, com ja és tradició, la diversitat i la varietat de productes serà un dels principals atractius de la mostra. Un any més, l'objectiu és donar a conèixer l'àmplia oferta comercial de la ciutat.    

Dinamització de la fira
Entre les activitats previstes en el marc de la fira i en alguns dels seus estands, destaquen els tallers de cupcakes fets amb goma eva, de decoració de galetes o de fer pa per als més petits. També hi haurà un espectacle de màgia amb Pau Segalés, així com un tast de vins Ribera del Duero.

Diumenge hi haurà la possibilitat de veure i munyir una vaca, una activitat pensada per als més petits i organitzada pel sindicat agrari ASAJA, així com un taller familiar de música amb Joan Capafons al Mercat Vell o la passarel·la gurmet, amb presentació i degustació de diversos productes.

D’altra banda, la plataforma Ofer.cat donarà a conèixer el nou model de venda online per als comerços i serveis de la ciutat, i permetrà jugar amb un fotomatón i descobrir els comerços i serveis de la ciutat que ja fan venda online.

A més, el Forn i Pastisseria Prat mostrarà les fotografies del taller de l’entrepanaire 2018, i els més menuts podran participar en el concurs de dibuix infantil sobre el comerç de Mollet, en què se’ls demana que imaginin el carrer ideal per a les botigues de Mollet.

Paral·lalment a Mollet és Gurmet, aquest cap de setmana també tindrà lloc una nova edició de Mollet és Motor, que se situarà a l'entorn de l'avinguda Llibertat i l'Illa.

 

 

Edicions locals