Mollet i Martorelles reclamen solucions a l'elevat trànsit de la rotonda del Decathlon

La Generalitat es compromet a tenir finalitzat el projecte de la rotonda aquest 2018

Societat

Els alcaldes de Mollet i Martorelles, amb Ricard Font, secretari de Mobilitat de la Generalitat
Els alcaldes de Mollet i Martorelles, amb Ricard Font, secretari de Mobilitat de la Generalitat

Martorelles, Mollet del Vallès

Els alcaldes de Mollet, Josep Monràs, i de Martorelles, Marc Candela, s’han reunit aquest divendres amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, per tal d’iniciar els tràmits per solucionar els problemes de mobilitat que fa anys es generen a la coneguda com a rotonda del Decathlon –per la qual circulen més de 2.500 vehicles diaris– i els seus voltants.

Una vegada més, els dos alcaldes han plantejat als responsables de la Generalitat diverses propostes que tenen a veure amb l’entorn de la rotonda, el polígon industrial de Martorelles i les autopistes C-17 I AP-7.

En una reunió anterior, el juliol de l'any passat, la Generalitat ja es va comprometre a consensuar amb els ajuntaments una proposta tècnica després que Mollet i Martorelles reclamessin incloure aquest sector dins del projecte d’ampliació de la C-17, construir una nova rotonda entre el pont de l’Aiguabarreig i el carrer Carrerada, a l’entrada del polígon de Martorelles, i desviar el trànsit que prové de l’AP-7 per enllaçar amb la C-17 per fora de la rotonda del Decathlon.

En la reunió d’aquest divendres, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha anunciat que la voluntat del Departament de Territori i Sostenibilitat és que el projecte estigui finalitzat aquest any i que el 2019 s’adjudiquin les obres. A més, també s’ha acordat crear una comissió de seguiment que estarà formada pel Departament de Territori i els ajuntaments de Mollet i Martorelles.

 

Edicions locals