Es prorroga el termini de presentació de projectes de MolletArt fins al 3 de juny

Es tracta d'un certamen pensat per a joves creadors

Cultura

Es prorroga el termini de presentació de projectes de MolletArt fins el 3 de juny
Es prorroga el termini de presentació de projectes de MolletArt fins el 3 de juny

El concurs Mollet Art 2018, Memorial Cesc Bas ha decidit ampliar el termini de presentació d'obres fins el diumenge 3 de juny. Inicialment la data de tancament era el 21 de maig.

El Museu Abelló i l’Ajuntament han organitzat enguany una nova edició de MolletArt, un certamen per a joves creadors i col·lectius artístics.

S'hi poden presentar projectes per a dues modalitats diferents. Per una banda, Museu, amb obres pensades per ser exposades en una sala d'art –el Museu Abelló acollirà una mostra amb les millors obres a partir del 28 de setembre, i el guanyador s'endurà 350 euros–. I per l'altra banda, Ciutat, amb projectes amb una estreta vinculació amb el teixit social de la ciutat i el territori –el guanyador, haurà d'inaugurar l'obra abans d'acabar l'any i també s'endurà 700 euros–.

Hi poden concursar tots els creadors i col·lectius artístics, nascuts i/o residents a Catalunya, i nascuts després de l'1 de gener de 1983. S'han de lliurar les obres mitjançant el correu museuabello@molletvalles.cat o per correu postal en format digital (CD o DVD) al Museu Abelló –c/Berenguer III, 122 08100 Mollet del Vallès–.

Fora de concurs i com a novetat d'enguany, es presenta Mollet Art Formació, un taller de còmic experimental a càrrec de l’artista Francesc Ruiz.

Està obert a totes aquelles persones que estiguin interessades a aprofundir o iniciar-se en aquesta disciplina d'una manera diferent. El taller inclou un seguit d'exercicis per agafar facilitat amb el dibuix i l’ elaboració d'un còmic que prendrà com a temàtica la xarxa de rodalies, els seus recorreguts, els seus usuaris i les petites històries que tenen lloc en cada trajecte...

Edicions locals