El ple de Mollet reclama de nou el pla especial i la xarxa d'aigua a Gallecs

La proposta feta pel PSC ha comptat amb el suport unànime de la resta de grups municipals

Societat

El ple de Mollet ha aprovat un cop més una moció per reclamar a la Generalitat que s'aprovi el pla especial de Gallecs, que ha de determinar la normativa urbanísitica i els usos de l'espai rural. El plenari també ha reclamat a l'Agència Catalana de l'Aigua el desplegament de la xarxa d'aigua a Gallecs.

La proposta, presentada pel PSC, "recull els punts que proposava l'associació de veïns en el darrer ple", apuntava el regidor de Medi Ambient, Josep Garzón, qui afegia la necessitat de "tenir conseller aviat per tirar-ho endavant". La resta de grups municipals van donar suport a la proposta dels socialistes, tot i que la regidora de Canviem Mollet Marina Escribano posava sobre la taula la necessitat de "començar a definir qui assumirà els costos de les actuacions" i de fomentar "el treball conjunt entre entitats, veïns i administracions amb el màxim consens i transparència en la informació".

Garzón responia Escribano assegurant que els costos de les actuacions "els assumirà el propietari que és la Generalitat". Garzón també apuntava que cal aprovar el pla especial amb independència d'en quin punt es trobin els planejaments urbanístics dels municipis que formen part de l'espai rural perquè "sinó això no tirarà endavant".

Edicions locals