La Fundació Barça organitza un taller sobre bullying per a famílies

L'activitat és fruït del conveni entre l'entitat i l'Ajuntament de Mollet

Esports

La Fundació Barça organitza un taller sobre bullying per a famílies
La Fundació Barça organitza un taller sobre bullying per a famílies

Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet i la Fundació Barça han organitzat un taller gratuït de prevenció del bullying adreçat a les famílies. La iniciativa és fruit del conveni de col·laboració que ara fa un any van signar l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el president del FC Barcelona, Josep M. Bartomeu, per treballar conjuntament en l’àmbit de l’esport i els seus valors.

La Fundació Barça ha engegat aquest curs el programa Contra el Bullying on ofereix eines per prevenir l’assetjament escolar i sensibilitzar sobre aquesta problemàtica. La primera fase ha estat centrada en les escoles i en una segona, com és el cas de Mollet, en les famílies.
Segons dades de la mateixa Fundació, 1 de cada 10 nens i nenes pateixen assetjament escolar i 1 de cada 10 necessita ajuda.

Inscripcions al taller

El taller formatiu, que és gratuït, es farà l’11 de juny al cívic de Can Borrell (18 h). Experts convidats  per la fundació donaran un seguit de pautes per fer front a aquesta problemàtica. L’aforament del taller és limitat i cal inscriure’s, fins al dijous 7 de juny, als correus electrònics esports@molletvalles.cat o ime@molletvalles.cat.

Edicions locals