Arriba el torn del comerç i la qualitat de vida a Mollet és Fira

L'escenari firal del cap de setmana serà la rambla Balmes i el Parc de les Pruneres

Economia

Més d'un centenar de parades ocuparan el centre de la ciutat
Més d'un centenar de parades ocuparan el centre de la ciutat

Mollet del Vallès

A partir de les 11 h de dissabte i durant tot el cap de setmana, Mollet és Qualitat de Vida i Comerç aplegarà unes 150 parades a l’entorn de la rambla Balmes i el parc de les Pruneres. Serà la segona sessió de Mollet és Fira, en aquesta ocasió dedicada als establiments i serveis relacionats amb la salut, el benestar, l’oci, la roba i els complements.

Aquesta serà una oportunitat per conèixer la qualitat dels comerços locals i de proximitat, ja que, segons explicava la regidora de Comerç, Mercè Pérez, el dia de la presentació de la mostra, "a l’entorn del 21% dels comerços i serveis de la ciutat tenen presència a la fira". A més, com és habitual, la mostra sectorial dels comerços i serveis de Mollet comptarà amb un bon grapat d’exhibicions i activitats paral·leles relacionades amb aquests sectors.

Activitats per a tots els públics
Entre d’altres, durant tot el cap de setmana es podrà visitar la carpa d’Ofer.cat, que inclourà un fotomatón i permetrà descobrir els comerços i serveis de la ciutat que ja fan venda online. A la carpa de Mollet és Fira continuarà el concurs de dibuix infantil sobre el comerç de Mollet, així com el Servei Local de Català convidarà a resoldre els jeroglífics lingüístics que hi haurà en diferents parades, amb quatre vals de premis de 50 euros per bescanviar a les botigues participants.

També durant els dos dies hi haurà demostracions de maquillatge i perruqueria de festa, tallers de mandales i caretes infantils, sessions de reiki, manualitats, presentació de noves tecnologies en depilació làser, perruqueria, jocs de lògica i enginy per a totes les edats, tallers de tecnologia, ganxet i patchwork i sessions de diagnòstic facial amb escàner i demostracions facials personalitzades.

Dissabte el Centre Dietètic i Herboristeria Teresa Pons organitza una visita personalitzada i assessorament per perdre pes i elaborar flors de Bach, així com també hi haurà balls de minidisco, exhibicions de ioga i zumba, contes en anglès, xerrades divulgatives sobre hàbits de salut, taller de libèl·lules, exposició i elaboració de productes biodegradables i exhibicions comercials sobre domòtica i aerodinàmica, entre les quals destacarà el llançament d’un coet i l’observació del cel de Mollet amb un telescopi.

El mateix dia també hi haurà una actuació musical al vespre i una desfilada de moda a càrrec de Madeby
CUTe (complements), Con M de bolso (complements), Hera Elite (roba d’esport), Retrospectiva (infantil) i Miguel Angel Ibáñez (moda jove).

Diumenge serà el torn per a les exhibicions de zumba, taekwondo i break dance, activitats en anglès per als més menuts, exhibicions tecnològiques, xerrades sobre diverses patologies i hàbits de salut i d’una sessió de risoteràpia a càrrec de Modest Teràpia. També hi haurà una exhibició de ball de l’Escola de Ball Dandi.
 

Edicions locals