Més de 8.000 euros en sortejos i premis

Diumenge (19 h), a l’escenari de les Pruneres, tindrà lloc el Sorteig dels Premis Mollet és Fira

Economia

El sorteig es farà diumenge a les 19 h al Parc de les Pruneres
El sorteig es farà diumenge a les 19 h al Parc de les Pruneres

Mollet del Vallès

Un dels atractius de Mollet és Fira és la gran quantitat de premis i sortejos vinculats a les diverses fires sectorials i els professionals que hi participen.

D’una banda hi ha el Gran Sorteig Mollet és Fira, amb sis premis de 1.000 euros cadascun per gastar en compres als establiments adherits a la campanya, mentre que el Sorteig 10 preveu deu premis de 200 euros cadascun per gastar en compres als establiments adherits a la campanya.

També hi ha el sorteig Omple el carro amb Bonpreu, on se sortejaran 10 carros de compra per valor de 50 euros al supermercat Bonpreu del Mercat Municipal; i els Super-packs Mollet és Fira, en què els comerços adherits ofereixen premis temàtics (moda i complements / alimentació i restauració / salut, oci i benestar) que se sortejaran en diferents packs.

Per participar als sortejos cal haver fet una compra mínima de 10 euros i lliurar la butlleta emplenada a qualsevol de les urnes que hi haurà als establiments adherits o a les fires. El termini per participar-hi acaba el 3 de juny a les 18 h.

Concurs de dibuix

El tradicional concurs de dibuix Decathlon se centra enguany en el comerç a la ciutat, amb el lema Imagina el carrer ideal per a la teva botiga a la ciutat. Hi ha tres categories segons l’edat –de 3 a 6 anys; de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys–.

Els dibuixos han de presentar-se en els fulls normalitzats de Mollet és Fira, i no s'admetran els que no s'ajustin a aquesta norma. En aquest cas el termini per presentar els dibuixos acaben diumenge a les 19 h. S'atorgaran nou premis: primer –bicicleta adaptada a l'edat–, segon –roba i calçat esportiu– i tercer –equipament per a platja– en cadascuna de les categories.

Diumenge (19 h), a l’escenari de les Pruneres, tindrà lloc el Sorteig dels Premis Mollet és Fira.

Edicions locals