El primer conte de la molletana María Serrano tracta valors com "la tolerància, el respecte i l'amistat"

Aquest dilluns ha sortit a la venda el llibre 'Bosque de hadas. La llegada de Cora'

Cultura

'Bosque de hadas', el primer conte de la molletana María Serrano
'Bosque de hadas', el primer conte de la molletana María Serrano

Bosque de hadas. La llegada de Cora és el primer conte publicat de la molletana María Serrano i ja està disponible a les llibreries des d'aquest dilluns.

Serrano recorda que ha estat una amant dels contes infantils des de que era ben petita, i ja fa uns quants anys en va escriure un; aquest. Ara ha arribat el moment de treure'l a la llum, amb l'editorial Babidibú i amb els dibuixos realitzats per l'argentina Anabella Albanese.

Segons explica la molletana, Bosque de hadas té uns valors "bonics i necessaris com la tolerància, el respecte i l'amistat" en un moment actual en què "els nens estan envoltats d'odi i d'etiquetes". En el bosc on transcorre la història viuen tota mena de fades: verdes, blanques, blaves i grogues. Un dia, però, hi arriba una de ben diferent, Cora, una fada vermella. Al principi, cap fada vol ser amiga de Cora, perquè a més de ser diferent, no sap fer res del que fan la resta. Tanmateix, quan un dels animals del bosc té un greu problema, Cora descobreix que ella també té una habilitat molt especial.

La resta de fades acaben adonant-se de la importància de respectar allò que pugui semblar diferent, ja que "en la nostra essència tots som iguals". Per tot plegat, Serrano convida els lectors a fer un treball de reflexió "intentant llegir entre línies".

L'editorial recomana el conte per a persones d'entre 0 i 100 anys, i l'autora, que està totalment d'acord amb el rang d'edat recomanat per Babidibú, sí que apunta que està pensat principalment per a infants d'entre 6 i 8 anys.

Edicions locals