Mollet és Fira aplega milers de visitants i més expositors que mai

El sorteig de Mollet és Fira es va ajornar per la pluja i es farà el dia 12 (10.30 h) al Mercat Municipal

Economia

La pluja va deslluir la fira diumenge a la tarda
La pluja va deslluir la fira diumenge a la tarda

Mollet del Vallès

Les dues fires sectorials de la 6a edició de Mollet és Fira han tornat a convertir la ciutat en un gran aparador d’activitat econòmica omplint la ciutat durant dos caps de setmana i dinamitzant el teixit comercial i de serveis amb venda directa i a l’aire lliure. Enguany s’han tornat a batre rècords amb prop de 350 participants.

Segons apunten des de l’Ajuntament, “Mollet és Fira es consolida com un projecte que implica comerç, teixit associatiu, cultural i ciutat donant a conèixer, sobretot, productes de proximitat”.

En aquesta edició ha destacat l’important representació del sector de les cooperatives, així com de sectors provinents de la salut, bellesa, benestar, lleure actiu, creatiu i d’enginy.

Pel que fa les dues desfilades, el primer cap de setmana van participar-hi 15 establiments amb degustacions per a 100 persones, i el segon, durant la desfilada de moda, els ingressos recollits amb la tallada de cabells que han fet deu perruqueries de la ciutat a més de 100 persones es donaran a Mollet Contra el Càncer.

El sorteig de Mollet és Fira, el dia 12

D’altra banda, els premis de Mollet és Fira han comptat amb una alta participació, ja que s’han omplert 14.000 butlletes recollides als comerços i durant la fira. Pel que fa al Concurs de Dibuix hi ha hagut 1.300 dibuixos amb la participació de 14 escoles de primària i secundària.

Pel que fa al sorteig de Mollet es Fira, que es va haver de suspendre a causa de la pluja, finalment es farà dimarts 12 de juny a les 10.30 h al Mercat Municipal.

Edicions locals