La pluja causa l'esfondrament d'una coberta en una casa de Prat de la Riba

L'incident, causat per les filtracions, ha fet desprendre un fals sostre de pladur d'una casa antiga

Societat

La pluja causa l'esfondrament d'una coberta en una casa de Prat de la Riba
La pluja causa l'esfondrament d'una coberta en una casa de Prat de la Riba

Mollet del Vallès

Una dotació dels Bombers ha hagut d'intervenir aquest migdia de dijous en l'esfondrament parcial d'un fals sostre de pladur en un habitatge a la plaça Prat de la Riba, 20. Segons apunten els Bombers, el mal estat de la coberta ha fet que hi hagués filtracions i que la intensa pluja d'aquest dijous hagi fet cedir part del sostre d'una habitació.

L'incident s'ha produït en una casa antiga de dos pisos amb local a la planta baixa, amb coberta en part de canyís, i no hi ha hagut cap ferit.

Els Bombers han rebut l'avís a les 13.45 h, i una dotació de Bombers hi ha treballat aproximadament una hora. Ha calgut sanejar la part inestable i revisar la resta per evitar més incidents.

Posteriorment la Policia Municipal s'ha fet càrrec del cas, i l'arquitecte municipal ha inspeccionat l'immoble i en farà seguiment de cara a les reparacions de la coberta.

Mentrestant, s'ha recomanat als inquilins que no accedeixin a l'habitatge fins que no s'hagi inspeccionat del tot.

D'altra banda, la pluja d'aquest dijous també ha inundat parcialment un habitatge del carrer Girona, així com el pont que travessa la línia de la R3 a la ronda de la Farinera per acumulació d'aigua a la calçada.

Els Bombers han tallat la via i han desembussat l'embornal, que poc a poc ha anat absobint l'aigua acumulada.

Risc de caiguda d'arbres

Finalment, dimecres a la tarda els Bombers van actuar al carrer Jaume Coll de Mollet, juntament amb la Policia Municipal i els agents cívics, per avaluar el risc de caiguda d'un arbre sobre la via. El carrer es va tallar al trànsit perquè els Bombers puguessin treballar.

 

Edicions locals