El PP carrega contra la CUP per haver batejat una plaça com a 1 d'octubre

El partit defineix el referèndum de "farsa democràtica contrària a la llibertat de la ciutadania"

Política

El Partit Popular de Mollet carrega contra la plaça de l'1 d'octubre que va rebatejar la CUP
El Partit Popular de Mollet carrega contra la plaça de l'1 d'octubre que va rebatejar la CUP

Diumenge, la CUP va rebatejar la plaça de la Constitució de Mollet amb el nom de plaça de l’1 d’octubre. Això ha tingut resposta del Partit Popular, que denuncia en una carta aquesta acció que recorda "tan nefasta data, que significa il·legalitat, confrontació i segregació entre els ciutadans".

Els populars també critiquen el text que la CUP va situar sota ambdues plaques "enaltint aquesta data (1 d'octubre) per la realització d'un il·legal i fals referèndum, sense cap garantia democràtica, realitzat en centres ocupats de forma il·legal, sense cens electoral, ni control algun de la votació i recompte. En definitiva, una farsa democràtica contrària a la llibertat de la ciutadania".

En el comunicat, el Partit Popular també fa una "crida a la resta de forces polítiques per al manteniment de la convivència democràtica i pacífica, i de respecte als símbols comuns de tots els ciutadans". A més, demana a Ciutadans que "facin valer el seu gran pacte (amb el govern municipal) perquè fets com aquest no tornin a succeir, si no seran tan còmplices com els que ho col·loquen".

Edicions locals