Creu Roja i l'Ajuntament homenatgen Romà Parera

Parera va presidir l'entitat a Mollet i el Baix Vallès entre 2010 i 2015

Societat

L'homenatge es va fer aquest dijous a l'Ajuntament
L'homenatge es va fer aquest dijous a l'Ajuntament | Ajuntament de Mollet

Creu Roja ha homenatjat Romà Parera amb la medalla de plata de l'entitat per la seva tasca i dedicació durant els cinc anys que va presidir la institució a Mollet-Baix Vallès, entre 2010 i 2015. L'Ajuntament s'ha sumat al reconeixement que s'ha fet aquest dijous.

El president provincial de la Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, va destacar que “amb Parera vam restituir la Creu Roja a Mollet” i va agrair a l’Ajuntament de Mollet “el màxim de facilitats” que sempre els dona.

Per la seva part, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va agrair a Romà Parera “haver donat part del seu temps a la Creu Roja” i va qualificar d’”excel·lent” la seva elecció fa 8 anys.

Parera, envoltat de la seva família i amics, va tancar l’acte agraint el reconeixement i va respondre als elogis dient que “vaig fer el que havia de fer”.

També van assistir a l'homenatge el president-delegat especial de la Creu Roja a Mollet-Baix Vallès, Xavier Guardia, el seu coordinador, Eduard Vides i la i la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz.

 

Edicions locals