Alumnes de 4t d'ESO recullen el testimoni de les persones grans vinculades al món de la moto

La iniciativa forma part del projecte Els nostres mestres, la memòria de la nostra ciutat

Societat

La presentació del projecte, dimecres I Foto: Escola Sant Gervasi
La presentació del projecte, dimecres I Foto: Escola Sant Gervasi

Mollet del Vallès

Uns 120 alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi han entrevistat 16 persones grans de Mollet i entorn vinculades amb el món de la moto en el marc de la cinquena edició d’Els nostres mestres, la memòria de la nostra ciutat.

Es tracta d'un projecte intergeneracional que pretén recuperar i posar en valor la memòria històrica de la gent gran de Mollet. Cada edició del projecte ha tractat una temàtica diferent, i enguany ha estat el torn del món de la moto a Mollet.

Les entrevistes queden recollides, en forma de vídeos, al blog elsnostresmestres.wordpress.com.

Els mestres entrevistats enguany han estat Joaquim Santacreu, M. Rosa Andrés, Joan Castellón, Joan Iglesias, Josep Bermúdez, Josep Isern, Mariano Villaescusa, Montserrat Abril, Pere Pi, Ramón Farré, Tomàs Domingo, Basili Escuin, Josep Travé, Alejandro Llobet, Josep Sandoval i Toni Palau.

El projecte està impulsat per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Mollet i compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis Molletans, l’Institut Municipal d’Educació, el departament de Cultura, el Servei de Normalització Lingüística, la Biblioteca municipal, el Museu Abelló, Ràdio Mollet i Vallès Visió.

Els nostres mestres, la memòria històrica de la ciutat ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

Edicions locals