Frecuencia Bandarra, al 1r Música al Jardinet

El grup De cara a la pared també hi actuarà

Cultura

| Frecuencia Bandarra

El Casal Cultural engega dissabte el primer Cicle de Música al Jardinet, amb la col·laboració de les colles de Morats i Torrats. El grup martorellenc Frecuencia Bandarra i De cara a la pared (Santa Eulàlia de Ronçana) seran les bandes que protagonitzaran la nit de música jove del Jardinet des de les 21 h fins a les 0.30 h. L'entrada té un preu de 2 € o de 3 € amb consumició (refresc o cervesa).

El concert servirà perquè Frecuencia Bandarra presenti a Mollet el seu disc Camino y perversión, que va treure a la llum a finals d'abril. Després de la presentació del seu darrer treball a la masia de Carrencà de Martorelles, a casa, el concert de dissabte serà el segon aparador on donaran a conèixer els seus nous temes. El públic molletà gaudirà de la música rock-blues i de la rumba canalla que portaran Macleod (guitarra i veu), Lola (guitarra i veu), Ramon (baix i cors) i Ángel (bateria, calaix i cors). A més dels temes propis de la banda, els assistents també podran gaudir d'un repertori ple de clàssics del rock estatal i el millor de la rumba.

Per la seva banda, De cara a la pared aterrarà amb Sergi (veu principal), Sebas (guitarres i cors), Tutti (baix i cors), Kike (bateria i cors), Jaime (guitarra i cors), Alberto (teclats i cors) i Marta i Alba (cors). Es defineixen com "un grup capaç de regirar tots els cossos lliurats amb la seva salsa especial de rebosteria rocanrolera llatina però pachanguera", i a Mollet interpretaran principalment temes del seu darrer disc, Vida y milagros de Daniel Sanz. No hi faltaran l'humor ni les escenografies teatrals.

Aquesta és la primera edició del cicle, que vol substituir el Divendres al Jardinet, que, després de deu edicions enguany no se celebra.

Edicions locals