El Mollet HC perd a la pista del Martinenc i haurà de remuntar a la Riera Seca per continuar a Primera

Els barcelonins van imposar-se per 4-3 en el partit d'anada

Esports

El Mollet HC es juga la permanència diumenge a la Riera Seca
El Mollet HC es juga la permanència diumenge a la Riera Seca

Mollet del Vallès

Demà diumenge a les 18 h i a la Riera Seca al Mollet HC li toca remuntar si vol seguir una temporada més a Primera Catalana després de perdre per 4-3 a la pista del Martinenc en l'anada de l'eliminatòria final.

Leopoldo Conde, director esportiu del Mollet, ja havia avisat a la prèvia de la dificultat per adaptar-se a aquesta pista barcelonina. Tot i així, els visitants van estar en tot moment dins del partit i, fins i tot, es van avançar en el marcador amb un gol de Rafa Trillo. Però els locals van reaccionar ràpidament i van posar el 3-1 en el marcador, un resultat perillòs pel Mollet. Per sort, abans del descans Ramon Altayo va escurçar distàncies.

El Mollet va ser el dominador del segon temps i Sergi Benedicto va fer el 3-3. A partir de llavors cap dels dos equips va voler arriscar-se a cometre errors que el poguessin deixar fora de l'eliminatòria malgrat que els baixvallesans van seguir proposant més joc d'atac. Però el gol va arribar del bàndol local en un contraatac. I encara sort que Arnau Teriel va aturar una falta directa a vuit segons del final del partit. Tot queda obert. 

L'encontre de tornada serà demà diumenge a les 18 h i a la Riera Seca. Es preveu un pavelló ple ja que, a banda de la trascendència del partit, aquest es disputarà en acabar el 26è Torneig Ciutat de Mollet en què tots els equips base del club tancaran la seva temporada. El torneig començarà a les 10 h. 

 

Edicions locals