El Mollet HC baixa a Segona Catalana

Els baixvallesans van empatar l'eliminatòria en guanyar per 2-1 el partit de tornada davant el Martinenc però van caure en la tanda de faltes directes

Esports

Descens del Mollet HC a Segona Catalana
Descens del Mollet HC a Segona Catalana

Mollet del Vallès

La tanda de faltes directes va sentenciar el descens del Mollet HC a Segona Catalana. Al Pavelló de la Riera Seca els molletans van aconseguir guanyar 2-1 al Martinenc i, d'aquesta manera, empatar l'eliminatòria definitiva (en el partit d'anada disputat divendres el resultat havia estat de 4-3). Durant la pròrroga no va haver-hi moviment en el marcador i tot va quedar per a la tanda de faltes directes. El Mollet no en va marcar cap i el Martinenc va fer un gol.

Els gols de Rafa Trillo i Nil Soler no van ser suficients per capgirar l'eliminatòria i l'equip de Paco González no va ser capaç de marcar cap gol més ni a la pròrroga ni a la tanda de penals en un partit de tornada en què els dos equips es van tenir molt respecte per temor a cometre una errada definitiva. 

"Després de perdre per 4-3 en el partit d'anada, en el qual ens vam adelantar 0-1, vam saber sobreposar-nos i igualar l'eliminatòria. Però la sort de les faltes directes no ens ha sigut favorable", explica Leopoldo Conde, responsable esportiu del Mollet HC. "El Martinenc ha vingut a especular i a nosaltres ens han faltat minuts per aconseguir emportar-nos l'eliminatòria", afegeix. 

El Mollet ha pagat molt cares les derrotes per la mínima que ha tingut en la majoria de partits igualats i que el van portar a jugar aquesta eliminatòria definitiva per la salvació.

Edicions locals