Uns 1.800 abonats de Mollet, sense telèfon fix durant deu dies

Tot apunta que la tempesta de dijous passat va afectar la línia telefònica

Societat

Tot apunta que la tempesta de dijous passat va afectar la línia telefònica
Tot apunta que la tempesta de dijous passat va afectar la línia telefònica

Un total de 1.800 clients de Movistar de l'àrea de Mollet s'han vist afectats, des de dijous de la setmana passada, pels efectes de la tempesta que va caure al Baix Vallès i que va deixar gairebé 30 litres per metre quadrat en molt poques hores.

La tempesta, acompanyada d'una descàrrega elèctrica important, va afectar la línia telefònica, sobretot pel que fa al servei de línia fixa. Tot i que la companyia no ha detallat l'abast de l'afectació, una setmana després la incidència encara no ha estat resolta, i, segons apunten fonts de Movistar, tot apunta que el servei es recuperarà plenament dissabte.

"Molts veïns ens han fet saber que estan sense línia des de dijous passat, i nosaltres hem comunicat cadascuna d'aquestes queixes a la central", expliquen des de la botiga Movistar de Jaume I. De fet, alguns usuaris de la línia han manifestat el seu malestar per la poca informació que els ha donat la companyia, especialment els últims dies.

"Els primers dies vam rebre missatges al mòbil en què ens informaven de la incidència i dient que hi estaven treballant, però després ja no ens han dit res més, i costa tenir informació de la situació", apunta Joaquim Garcia, veí del carrer Gaietà Ventalló. Garcia explica que algunes persones grans depenen del telèfon fix per posar-se en contacte amb familiars o per fer ús del servei de teleassistència, de manera que "per a algunes persones és realment urgent recuperar el servei al més aviat possible".

Edicions locals